Viaplay Talvi näyttää tällä kaudella yksinoikeudella lähes puolet hiihdon maailmancupin kilpailuista

Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki maastohiihdon maailmancup-kisat, MM-kisat sekä Suomen Cupit. Yhteensä Viaplay talvi näyttää yli 450 talvilajien kilpailua suorana ja suomeksi selostettuna, joista n. 200 yksinoikeudella.

Viaplay Talven ensimmäinen mc-viikonloppu koittaa 21.-22.10.2022, kun freeskin ja lumilautailun maailmancupit käynnistyvät Sveitsin Churissa. 5-6.11. käynnistetään hiihtokausi Vuokatin Suomen Cupilla sekä mäkihypyn maailmancupilla Wislassa yksinoikeudella. Hiihdon ja yhdistetyn maailmancupin avaus Rukalla nähdään 25.-27.11. Näiden lisäksi monia muita kilpailuja Planican MM-hiihtoja ja Tour de Ski:tä unohtamatta.

Kaikkien lajien maailmancupit ja MM-kisat ja Suomen Cup ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa ja V sport -kanavilla:

* V Sport + Suomi HD (kanavapaikka 464) on talviurheilun pääkanava, jonka saat näkyviin kaapeliTV -verkossa TV-kortilla (2,90€/kk).
* V Sport 1 Suomi HD (kanavapaikka 480) ja V Sport 2 Suomi HD (kanavapaikka 452) näyttävät myös talvilajeja. Nämä kanavat kuuluvat V premium -kanavapakettiin (39,95€/kk).

Tilaamalla V premium -kanavapaketin saat veloituksetta tunnukset Elisa Viihde Viaplay -palveluun. Tällöin näet kaikki Viaplay Talven talvilajit, joita voit katsoa missä ja milloin tahansa.
Elisa Viihde Viaplay -palvelu on mahdollista ostaa myös yksinään hintaan 39,99€.

Talvilajien ystäville on siis luvassa upea talvi Viaplay Talven matkassa koko talvikauden ajan.