Valokuituverkon rakentaminen Kodisjoelle

Kodisjoen kuituverkon rakentamisen aloitusajankohta siirtyy!

Aikaisemmin aloitetut hankkeet ovat viivästyneet komponenttipulan ja suunniteltua pitkäkestoisempien kaivausten takia. Tästä syystä emme ole päässeet aloittamaan Kodisjoki-hanketta nyt syksyn aikana. Olemme myös hakeneet EU tukea alueen hankkeeseen, koska suunniteltu rakennusalue on laaja ja esitilauksia vähäisesti. Tukihakemukset ovat käsittelyssä ja päätökset tulevat lähiaikoina. Tavoite edelleen, että rakentaminen voisi alkaa mahdollisimman pian.

Paraikaa rakennamme verkkoa Pyhärannassa ja Laitilan järvialueilla sadoille uusille asuin- ja vapaa-ajankiinteistöille. Kodisjoki on meille verkon kattavuuden kannalta otollinen ja sopii hyvin yhtiömme strategiaan ja arvoihin, joissa tärkeää on paikallisuus ja alueiden elinvoiman kehittäminen. Haluamme investoida ja tuottaa hyvää digitaalista infrastruktuuria elinvoiman edelleen kehittämiseksi.

Uskomme, että asiakkaat arvostavat tehokkaiden yhteyksien lisäksi myös kasvollista ja paikallista palvelua myymälässämme Laitilassa sekä omien asiantuntijoiden suorittamaa kytkentää ja käyttöönottoa yrityksissä ja kodeissa.

Pidetään yhteyttä!