Valokuituverkko laajenee Kodisjoelle

Rakennamme valokuituverkkoa Kodisjoelle. Ensimmäiset liittymät valmistuvat vuoden 2021 aikana.

Verkkojen suunnittelu on jo meneillään ja rakentaminen alkaa lähikuukausina, kun luvat ja muut sopimukset saadaan neuvoteltua valmiiksi.

Kodisjoen alueelle kohdistuvat investoinnit ovat alkuvaiheessa noin 200.000 euroa ja meillä on valmiutta jatkaa investointeja, mikäli tehokkaiden nettiyhteyksien kysyntä jatkuu riittävällä tasolla. Rakentaminen alkaa runkolinjan tuomisella taajama-alueelle ja siitä etenee alueittain.

Meille investointi tarkoittaa laajentumista perinteisen alueen ulkopuolelle. Rakennamme paraikaa verkkoa myös Pyhärannassa ja Laitilan järvialueilla sadoille uusille asuin- ja vapaa-ajankiinteistöille. Kodisjoki on meille verkon kattavuuden kannalta otollinen ja sopii hyvin yhtiömme strategiaan ja arvoihin, joissa tärkeää on paikallisuus ja alueiden elinvoiman kehittäminen. Haluamme investoida ja tuottaa hyvää digitaalista infrastruktuuria elinvoiman edelleen kehittämiseksi.

Uskomme, että asiakkaat arvostavat tehokkaiden yhteyksien lisäksi myös kasvollista ja paikallista palvelua myymälässämme Laitilassa sekä omien asiantuntijoiden suorittamaa kytkentää ja käyttöönottoa yrityksissä ja kodeissa.

Myynti ja markkinointi alkaa Kodisjoella pääsiäisen jälkeen.