Valoa Pyhärantaan!

Laitilan Puhelin rakentaa valokuituverkkoa Pyhärantaan. Ensimmäiset liittymät ovat toimitusvalmiina jo kesällä 2021.

Pyhärantaan kohdistuvat investoinnit ovat alkuvaiheessa noin 200.000 euroa ja meillä on valmiutta jatkaa investointeja, mikäli tehokkaiden nettiyhteyksien kysyntä jatkuu riittävällä tasolla, sanoo Pasi Mäki, Laitilan Puhelimen toimitusjohtaja.

Rakentaminen tapahtuu Polttilan ja Varhokylän alueilla.  Alueilla lasketaan olevan kiinteistöjä ja yrityksiä noin 150 kpl.

Laitilan Puhelimelle investointi tarkoittaa laajentumista perinteisen alueen ulkopuolelle.

8-tien varrella oleva alue on meille verkon kattavuuden kannalta otollinen ja sopii hyvin yhtiömme strategiaan ja arvoihin, joissa tärkeää on paikallisuus ja koko Vakka-Suomen alueen elinvoiman kehittäminen, Mäki sanoo.

Toimintavarmat ja riittävän tehokkaat nettiyhteydet ovat jo elinehto paitsi yrityksille myös kuluttajille. Haluamme investoida ja tuottaa hyvää digitaalista infrastruktuuria koko seutukunnan elinvoiman edelleen kehittämiseksi. Uskomme, että asiakkaat arvostavat tehokkaiden yhteyksien lisäksi myös kasvollista ja paikallista palvelua myymälässämme Laitilassa sekä omien asiantuntijoiden suorittamaa kytkentää ja käyttöönottoa yrityksissä ja kodeissa.