Talvilajien MM-kisat Viaplay kanavilla

Pohjoismaisten hiihtolajien maailmanmestaruuskilpailut eli tutummin hiihdon MM-kisat järjestetään tänä vuonna Slovenian Planicassa. Kisojen ensimmäiset mitalit ratkotaan sprintissä torstaina 23. helmikuuta, ja huipentuvat 5. maaliskuuta miesten 50 km perinteiseen kisaan. Kaikki kisatapahtumat ovat katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplayssa ja valtaosa kilpailuista myös V sport -kanavilla.

”Planican MM-kisat ovat kauden isoin juttu niin hiihtäjille kuin hiihdon seuraajillekin. Panokset ovat kirkkaasti kauden kovimmat! Jokainen kisapäivä tarjoaa oman jännittävän tarinansa. Suomalaisten osalta kisojen päätösviikonloppu avaa näkymät mahtavalle huipennukselle, silloin hiihdetään odotetut  naisten 30 ja miesten 50 kilometriä perinteisellä”, sanoo kisat selostava Jussi Eskola.

Tekemällä nyt määräaikaisen tilauksen V premium -kanavapaketista saat sen vielä vanhalla hinnalla koko määräajan. Määräajan jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena hinnaston mukaisella hinnalla. Kampanjat voimassa 27.2.2023 asti. Kysy lisää kampanjoista asiakaspalvelustamme, puh. 02 858 0222.

Kaikkiin V premium -kanavapaketin tilauksiin sisältyy vastaavan sisältöinen suoratoistopalvelu veloituksetta!