Vie vaihteesi pilveen – valitse LP vaihdepalvelu

Tarjoamme alan johtavan, täysin pilvipohjaisen vaihderatkaisun. Omalle tekniikalle ei ole tarvetta. Varmistamme, että laitteistoa, ohjelmia, yhteyksiä, kapasiteettia ja turvallisuutta päivitetään ja ylläpidetään 24/7. Ratkaisu tarjoaa skaalautuvuuden ja operaattoririippumattomuuden toisin kuin perinteiset mobiilivaihdepalvelut, säilyttäen kuitenkin tarvittaessa nykyisen kutsunumerosi.

Saat kiinteän ratkaisun vakauden

Kun valitset LP vaihdepalvelun, saat samalla kiinteän ratkaisun vakauden. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä pöytäpuhelinten, IP-puhelinten tai mobiilisovelluksen välillä.

Lisätoiminnoilla ohjaat myynnin ja asiakaspalvelun uudelle tasolle

Vie myyntityö ja asiakaspalvelu uudelle tasolle. Yhdistä yrityspuhelinratkaisumme paketteihin ja yksittäisiin toimintoihin saadaksesi yritysvaihteesta kaiken irti.

Valitse lisätoiminto, joka on suunnattu yrityksen toiminnan tehostamiseksi. Paranna myyntiä ja asiakaspalvelua esimerkiksi virtuaalijono- ja takaisinsoitto-ominaisuuksilla. Analysoi puhelu- ja tehokkuustilastoja helppokäyttöisillä raportointiominaisuuksilla.

Integroi asiakassuhteen hallintaohjelmat

Ratkaisumme auttavat sinua integroimaan omat asiakassuhteiden hallintaohjelmasi, jotta voit auttaa asiakkaitasi saumattomasti ja helpottaa myynti- ja asiakaspalveluasi.

Tarjoamme myös integraatioita päivittäisiin sovelluksiin kuten Microsoft Teamsiin, joka voi muodostaa yhdessä ratkaisumme kanssa kattavan yrityspuhelujärjestelmän.