MTV uudistuu 10.10.2023

Lokakuun 10. päivä julkaistava uusi MTV Katsomo kerää kaikki MTV:n sisällöt yhteen osoitteeseen. Samalla nykyiset C Moren kanavapaketit uudistuvat.

  • C More Sport/C More Total/ C More Total+/ Liigapassi paketit yhdistyvät 10.10.2023 alkaen MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -paketiksi
  • C More -kanavapaketti on 10.10.2023 alkaen MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde
  • Suoratoistopalvelu uudistuu: nykyisen MTV Katsomon ja C Moren sisällöt siirtyvät uuteen MTV Katsomoon

C More Sport/ C More Total/ C More Total+/ Liigapassi kanavapaketit yhdistyvät

Kanavapaketin uusi nimi on 10.10.2023 alkaen MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu. Kanavapaketti sisältää MTV:n koko tarjonnan: ennennäkemättömän monipuolisen kattauksen viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. Se on penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kisakatsomo, joka tarjoaa merkittävimmät urheilulajit, kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat sekä viihdettä koko perheelle.

Kanavapaketin hinta on 44,95€/kk.
Nykyisten asiakkaiden C More Sport/ C More Total/ C More Total+/ Liigapassi -tilaus muuttuu 10.10.2023 MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -paketiksi. Paketin hinta muuttuu vasta 1.2.2024 ja on 44,95€/kk. Mikäli sinulla on määräaikainen tilaus, muuttuu kanavapaketin hinta vasta määräajan päätyttyä. Tilaukseen kuuluu myös pääsy vastaavaan sisältöön MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelussa.

C More -kanavapaketti on jatkossa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde

Kanavapaketti sisältää C More Junior, MTV Aitio, MTV Viihde ja SF-Kanalen -kanavat sekä myös pääsyn vastaavaan sisältöön MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelussa.

Kanavapaketin hinta on 12,95€/kk.
Nykyisten asiakkaiden C More -tilaus muuttuu 10.10.2023 MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -paketiksi. Paketin hinta muuttuu vasta 1.2.2024 ja on 12,95€/kk. Mikäli sinulla on määräaikainen tilaus, muuttuu kanavapaketin hinta vasta määräajan päätyttyä.

Maksutv -kanavapaketit

TV-korttiasiakkaille on siis jatkossa kaksi tilausvaihtoehtoa MTV:n sisällöille:
1) MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde tai
2) MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu