MTV:n jääkiekkokattaus täydentyi – viikoittaiset NHL -ottelut alkoivat

MTV Katsomo ja MTV Sub  esittävät tästä syksystä lähtien NHL:ää parhaaseen katseluaikaan ja aina Stanley Cup -finaaleiden ratkaisuun saakka. Kauden aikana esitetään yli 30 ottelulähetystä sekä kuukausittain valikoitujen otteluiden yhteydessä myös laajempi studiolähetys. Runkosarjan viikoittaiset ottelut esitetään suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, pääsääntöisesti lauantai- tai sunnuntai-iltaisin. Lisäksi tarjontaan kuuluu pudotuspeliotteluita. Myös naisten Liigan valikoidut ottelut kuuluvat MTV Katsomon suoratoistopalvelun tarjontaan.

Kaikki NHL -lähetykset ovat katsottavissa MTV Sub -kanavalta sekä MTV Katsomo+ Urheilu -suoratoistotilauksella:

  • Kaikki MTV:n näyttämät NHL-ottelut välitetään suorina lähetyksinä MTV Sub -kanavalla viikonloppuisin parhaaseen katseluaikaan.
  • Kaikki MTV Subilla suorana näytettävät NHL-ottelut nähdään suorana MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa.
  • Suoratoistopalvelun puolella katsottavissa ovat myös noin kerran kuukaudessa tehtävien studiollisten ottelutuotantojen 30 minuutin ennakkostudio-osuudet.
  • Kaikki MTV Katsomossa suorana näytettävät NHL-ottelut pyritään mahdollisuuksien mukaan jakelemaan myös MTV:n maksullisilla maksutv-kanavilla. Jakelu riippuu myös muusta samanaikaisesti näytettävästä urheilutarjonnasta.

MTV Katsomon jääkiekkotarjontaan kuuluvat NHL:n viikoittaisten ja Naisten Liigan otteluiden lisäksi Liiga, Mestis, Ruotsin SHL, Sveitsin liiga sekä Spengler Cup. MTV:n kiekkokausi huipentuu kevään 2024 MM-kisoihin, joista MTV lähettää kaikki Leijonien ottelut, välierät ja finaalin. 

Tilaa nyt MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -maksutv-paketti. Kysy asiakaspalvelustamme kampanjavaihtoehtoja. Tilaukseen sisältyy veloituksetta katseluoikeus MTV Katsomon suoratoistopalveluun.