Kaikki maastohiihdon maailmancup-kisat katsottavissa vain Viaplayssa

  • Viaplay Talvi näyttää yhteensä 456 kilpailua, joista yli puolet yksinoikeudella
  • Hiihdon yksinoikeuskisoina nähdään mm. joulukuun maailmancupit Östersundissa ja Trondheimissa, Tour de Skin kolme ensimmäistä osakilpailua, helmikuun Pohjois-Amerikan kiertue ja Holmenkollenin 50 kilometrin kisat

Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup käynnistyy Rukalta 24.11.23 ja päättyy Faluniin 17.3.24. Kauden merkittäväksi tapahtumaksi hiihdon maailmancupissa nousee Tour de Ski. Kiertue on katsottavissa kokonaisuudessaan ainoastaan Viaplayssa.  Maailmancupin tekee poikkeuksellisen arvokkaaksi kilpailusarjaksi se, että tällä kaudella kisakalenterissa ei ole arvokisoja.

Viaplayn tärkeimmät yksinoikeuskisat muista lajeista:

  • Lentomäen MM-kisat Kulmissa 25.-28.1.24
  • Kaikki mc-kauden lentomäkikisat
  • Mäkihypyn ja yhdistetyn MM-esikisat Trondheimissa 13.-17.3.24
  • Lumilautailun arvostetut Laaxin osakilpailut 20.1.24
  • Alppihiihdon Alta Badian 17.-18.12.23 ja Adelbodenin 6.-7.1.24 kisat

Maailmancup-kisojen lisäksi Viaplay Talveen sisältyy 32 kotimaan kilpailua (hiihdon Suomen cupit ja SM-kisat sekä mäkihypyn ja yhdistetyn SM-kisat). Viaplay Talven kausi päättyy 6.-7.4.24 Rovaniemellä hiihdon Suomen cupiin. Yhteensä luvassa on massiiviset 456 kilpailua ja 623 lähetystä, joista 602 suomeksi selostettuna.

Kaikki kisatapahtumat ovat katsottavissa suorana Viaplayssa ja valtaosa kilpailuista myös V sport -kanavilla.

Tilaa meiltä nyt V premium -kanavapaketti tarjoushintaan alk. 37,46€/kk. Näet koko tarjonnan, niin urheilua, elokuvia, sarjoja, dokumentteja kuin Disneyn lastenkanavatkin. Tilaukseen sisältyy myös veloituksetta katseluoikeus Viaplayn suoratoistoon.