Viaplay Talvi tarjoaa tulevan hiihtokauden kaikilla herkuilla

Hiihdon ystävät saavat nauttia vain Viaplaylla ihan kaiken hiihdosta: koko maailmancup, MM-hiihdot, Suomen Cup ja SM-kilpailut. Hiihdon maailmancup käynnistyy marraskuun lopulla tuttuun tapaan Rukalla perjantaina 29.11.2024.
Kokonaisuudessaan Viaplay näyttää 499 kilpailua, joista 207 kilpailua on yksinoikeudella.

Kaudella 2024 – 2025 lähetyksissä nähdään entistä enemmän studiolähetyksiä paikan päältä tapahtumien keskipisteestä. Joulun ja uudenvuoden kohokohta on Tour De Ski ja kauden huipennus Trondheimin MM-kisat helmi-maaliskuussa.

Viaplaylta näet hiihdon, yhdistetyn, mäkihypyn, alppihiihdon, freestylen, lumilautailun ja freeskin maailmancupit ja MM-kisat. Tapahtumia paikan päältä ja studiolähetyksillä höystettynä – tätä kaikkea ja paljon muuta on Viaplay Talvi. Tervetuloa mukaan!

Viaplay sisältää toki myös paljon muutakin – valtavasti uutuuselokuvia, kansainvälisiä menestyssarjoja ja pohjoismaisia Viaplay -sarjoja sekä paljon sisältöä kaikenikäisille lapsille.

Tilatessasi V premium kanavapaketin saat veloituksetta vastaavan sisältöisen Viaplay -suoratoistopalvelun käyttöösi. Näin sinulla on katsottavissa kaikki yllämainittu sisältö.
Tule käymään tai soita ja laitetaan tilaukset voimaan!