Puhelinliittymät

Laitilan Puhelimen valikoimiin kuuluvat niin lanka- kuin matkapuhelinliittymät ja niiden palvelut.

Lankapuhelin on edelleen edullisin tapa soittaa lähelle tai kauas. Kotipuhelimessasi voit myös käyttää ilmaisia PLUS Palveluita, esim soitonsiirroissa.

LPO MOBIILI matkapuhelinliittymä on räätälöity erityisesti LPO:n nykyisille asiakkaille.  LPO MOBIILIN Maxi-, Surffi- ja Puhepaketeilla säästät kuukausimaksuissa ja saat kätevästi laskun kotiisi kaikista palveluista yhtenä koontilaskuna. LPO MOBIILI matkapuhelinliittymiin voit valita halutessasi tietyn määrän puhetta ja tekstiä. LPO PlusMobiili ja LPO SuperMobiili liittymät ovat taas valmiiksi rakennettuja liittymäpaketteja jotka sisältävät puhetta, tekstiä ja dataa. Uusi Laitila1000 matkapuhelinliittymä sisältää riittävästi puhetta, tekstiviestejä ja huippunopean mobiililaajakaistan - kysy lisää.

DNA matkapuhelinliittymät ja liittymäpalvelut saat myös meidän kauttamme.

 

Asiakaspalvelu

Kysy tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme vastaa numerossa (02) 858 01 arkisin klo 8.00-16.30.

LPO MOBIIILI -asiakkaana voit myös soittaa erilliseen puhelinasiakaspalveluun (02) 858 0500. Puhelinasiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la 9-16.  Myös katoamis- ja varkausilmoitukset, sekä PUK-koodin kyselyt  kellon ympäri (24h) voit tehdä tähän numeroon.

Error message